Почивки на море лято 2022 в Гърция, Турция, България, All Inclusive

Условия за резервации »
Лични данни »

Почивки Гърция

Почивка Турция

Тунис

Египет

Екзотика

Каталог хотели

ISTANBUL GONEN HOTEL

НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ НА 31.12.2024

  • Празничната програма на 31.12.2024 с участието на Квартет Ноте и DJ от България, в балната зала на хотел  Istanbul Gonen Hotel 5*.
  • Новогодишна вечеря с изискано мено и напитки в неограничено количество.

Новогодишната вечеря на 31.12.2024 (задължителна услуга, заплаща се при записване в България). 

  • Възрастен - 55 евро
  • Дете 2-11,99 г. - 30 евро (детско меню)

Важна информация за организиране на новогодишната гала вечер:

  • Разпределянето и настаняването на масите по време на празничната новогодишна вечер се извършва предварително.
  • При желание за настаняване на една маса, както и на близки или съседни маси, за приятелски семейства и/или малки компании, същото трябва да бъде заявено към туроператора, не по-късно от 10.12.2024. Туроператорът не носи отговорност и няма ангажимент за съдействие при разпределението на масите в новогодишната нощ, ако  информацията не бъде предоставена предварително до 10.12.2024. Разместване на настаняването по време на  гала - вечерята, на място в хотела  не е възможно.

 

Разположение

Хотелът се намира в квартал „Бахчелиевлер" в Истанбул, на 37 км от летището, на 20 километра от площад Таксим и на 15 километра от историческия район Султанахмет.

В стаите

Разполага с 305 стаи: Standard Room (28 m²), Superior Triple Room (32 m²), Superior Double Room (30 m²), Junior Suite (52 m²), Business Suite (56 m²), Connection Room (58 m²). Стаите предлагат високо ниво на комфорт с изключително модерния си и изискан дизайн. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ/вана, сешоар, минибар (платен), сейф (платен), безплатен високоскоростен Wi-FI. Почистване на стаите  - всеки ден.

Сайт на хотела

https://istanbulgonenhotel.com/

За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

За избраната дата хотелът е разпродаден, моля, опитайте с друга дата или друг хотел !

За настаняване в желания от Вас тип стая, разгледайте видовете стаи в таблицата по-долу.

Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел. Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

* Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на VS TRAVELS OOD